Aquesta web fa servir galetes pròpies. Política de les galetes Si continueu navegant, entendrem que accepteu la nostre política de privacitat.
Política de les galetes +

HO FEM EN COL-LABORACIÓ DE:

Erat cras dolor ac lacinia in!

Auctor per pulvinar vehicula per curabitur vitae urna, nisl mi cras accumsan senectus fusce volutpat ut, malesuada aenean feugiat aliquet neque tincidunt.

Conubia class litora

Diam aenean metus luctus porta

Velit bibendum commodo per sagittis sollicitudin sodales primis nunc gravida lacinia pulvinar, etiam curae vitae cubilia tellus turpis nunc sagittis cras.

Quisque lobortis sit

Enim donec vehicula vivamus at

Sapien proin habitasse est mollis sagittis aenean est himenaeos curabitur et class, suspendisse purus id semper cras duis pretium congue dolor vulputate.

Aenean donec rhoncus


Els nostres projectes socials, els fem en col-laboració amb la FUNDACIÓ SOÑAR DESPIERTO, guardonada per la secretaria de l´estat de Serveis Socials i Igualtat amb el premi estatal al Voluntariat Social 2016.

 
Ja fa més de 14 anys a SOÑAR DESPIERTO van tenir un somni amb un objectiu clar: millorar la societat de demà donant suport als nens i joves d’avui.
 
Col·laborem en la integració social de menors i joves residents en centres d’acollida, residencials i centres oberts procedents d’ambients marginals i famílies desestructurades a través d’un projecte socioeducatiu.
 
 
Establim vincles amb els nens i joves a través de la figura del voluntari, que es converteix en una persona referent per a ells.

Taciti ut ligula lacinia nec purus rutrum erat faucibus diam

Tempus euismod egestas tempor quisque vitae varius consequat nunc senectus pulvinar gravida accumsan

Més informació

www.sdespierto.es