Aquesta web fa servir galetes pròpies. Política de les galetes Si continueu navegant, entendrem que accepteu la nostre política de privacitat.
Política de les galetes +

HO FEM EN COL-LABORACIÓ DE:

Augue dapibus faucibus ut enim

Mattis fermentum convallis nostra dui nam nulla lorem, nisi nunc felis curae odio suspendisse ut, fermentum dictum suspendisse rutrum ultricies senectus.

Malesuada faucibus a

Lorem hac feugiat malesuada at

Tempus himenaeos porta cursus conubia fringilla sed conubia class auctor leo, morbi erat sociosqu elementum aliquam feugiat integer facilisis accumsan.

Praesent primis nibh

Duis laoreet integer lacinia a

Aenean a iaculis metus pharetra non ipsum ornare, hendrerit blandit pharetra cubilia commodo ipsum posuere sapien, hac maecenas ligula vel etiam faucibus.

Dui aenean primis at


Els nostres projectes socials, els fem en col-laboració amb la FUNDACIÓ SOÑAR DESPIERTO, guardonada per la secretaria de l´estat de Serveis Socials i Igualtat amb el premi estatal al Voluntariat Social 2016.

 
Ja fa més de 14 anys a SOÑAR DESPIERTO van tenir un somni amb un objectiu clar: millorar la societat de demà donant suport als nens i joves d’avui.
 
Col·laborem en la integració social de menors i joves residents en centres d’acollida, residencials i centres oberts procedents d’ambients marginals i famílies desestructurades a través d’un projecte socioeducatiu.
 
 
Establim vincles amb els nens i joves a través de la figura del voluntari, que es converteix en una persona referent per a ells.

Proin ipsum vestibulum habitasse curabitur potenti phasellus

Risus nulla sollicitudin aliquam tempor congue cursus congue molestie nisl iaculis habitasse libero!

Més informació

www.sdespierto.es