Aquesta web fa servir galetes pròpies. Política de les galetes Si continueu navegant, entendrem que accepteu la nostre política de privacitat.
Política de les galetes +

HO FEM EN COL-LABORACIÓ DE:

Laoreet ipsum sodales pulvinar

Dapibus leo magna eu ultrices tempor nullam venenatis, vehicula libero habitant luctus fermentum risus vitae, sodales nisi aliquam posuere ultricies aliquet.

Mauris volutpat quis

Curabitur phasellus interdum a

Dapibus sollicitudin laoreet nec per nibh vitae, orci tempor etiam libero eu euismod a, quisque integer aptent maecenas potenti. Consequat eu augue, nisi.

Sit praesent hac dui

Curabitur fames etiam integer!

Commodo in himenaeos nulla auctor ligula sed vehicula suscipit torquent scelerisque, aenean lectus torquent ligula lobortis pretium quis aliquam adipiscing.

Class sit commodo id


Els nostres projectes socials, els fem en col-laboració amb la FUNDACIÓ SOÑAR DESPIERTO, guardonada per la secretaria de l´estat de Serveis Socials i Igualtat amb el premi estatal al Voluntariat Social 2016.

 
Ja fa més de 14 anys a SOÑAR DESPIERTO van tenir un somni amb un objectiu clar: millorar la societat de demà donant suport als nens i joves d’avui.
 
Col·laborem en la integració social de menors i joves residents en centres d’acollida, residencials i centres oberts procedents d’ambients marginals i famílies desestructurades a través d’un projecte socioeducatiu.
 
 
Establim vincles amb els nens i joves a través de la figura del voluntari, que es converteix en una persona referent per a ells.

Tincidunt nibh consectetur nisl augue in luctus lacinia id a

Sed sagittis molestie libero lorem quisque congue ultricies eu a dictum vulputate aptent volutpat id

Més informació

www.sdespierto.es