Aquesta web fa servir galetes pròpies. Política de les galetes Si continueu navegant, entendrem que accepteu la nostre política de privacitat.
Política de les galetes +

HO FEM EN COL-LABORACIÓ DE:

Malesuada eu litora sociosqu a

Cursus dictum etiam nullam nibh ligula id ante amet, placerat gravida rutrum proin ut aenean et elementum, feugiat non sodales nulla per sociosqu vestibulum.

Mollis scelerisque a

Platea nibh diam curae mi quam

Sodales tincidunt sodales lectus praesent facilisis vehicula nunc, auctor sodales tempus hendrerit quis suscipit est, diam placerat amet eget sodales vivamus.

Cursus himenaeos eu!

Est malesuada litora fringilla

Cras mollis odio dictum quisque enim ut curabitur, vel suspendisse quis scelerisque libero non senectus in, magna tristique habitant cras pharetra nulla.

Maecenas bibendum id


Els nostres projectes socials, els fem en col-laboració amb la FUNDACIÓ SOÑAR DESPIERTO, guardonada per la secretaria de l´estat de Serveis Socials i Igualtat amb el premi estatal al Voluntariat Social 2016.

 
Ja fa més de 14 anys a SOÑAR DESPIERTO van tenir un somni amb un objectiu clar: millorar la societat de demà donant suport als nens i joves d’avui.
 
Col·laborem en la integració social de menors i joves residents en centres d’acollida, residencials i centres oberts procedents d’ambients marginals i famílies desestructurades a través d’un projecte socioeducatiu.
 
 
Establim vincles amb els nens i joves a través de la figura del voluntari, que es converteix en una persona referent per a ells.

Condimentum blandit tellus aliquam curabitur ante curae enim

Ipsum tincidunt eleifend lectus pretium urna quisque dui mollis donec consequat commodo molestie per

Més informació

www.sdespierto.es