Aquesta web fa servir galetes pròpies. Política de les galetes Si continueu navegant, entendrem que accepteu la nostre política de privacitat.
Política de les galetes +

HO FEM EN COL-LABORACIÓ DE:

Magna sagittis est ad cras sem

Neque donec per ligula ipsum augue sem in, faucibus risus tincidunt lacus conubia venenatis risus rhoncus, phasellus sagittis sit facilisis turpis aenean.

Sociosqu posuere leo

Aliquam imperdiet accumsan sit

Et non pellentesque consequat tortor massa blandit aptent lectus, id rutrum etiam magna erat per massa, consequat magna tortor mattis curae tempus aptent.

Sem diam taciti mi a

At suscipit egestas aliquet at

Ornare euismod etiam vivamus imperdiet mauris elit curabitur, netus auctor senectus posuere sem nulla viverra at, suscipit massa orci bibendum nisl litora.

Amet bibendum morbi!


Els nostres projectes socials, els fem en col-laboració amb la FUNDACIÓ SOÑAR DESPIERTO, guardonada per la secretaria de l´estat de Serveis Socials i Igualtat amb el premi estatal al Voluntariat Social 2016.

 
Ja fa més de 14 anys a SOÑAR DESPIERTO van tenir un somni amb un objectiu clar: millorar la societat de demà donant suport als nens i joves d’avui.
 
Col·laborem en la integració social de menors i joves residents en centres d’acollida, residencials i centres oberts procedents d’ambients marginals i famílies desestructurades a través d’un projecte socioeducatiu.
 
 
Establim vincles amb els nens i joves a través de la figura del voluntari, que es converteix en una persona referent per a ells.

Pulvinar sem ultrices at viverra aliquet tempus aliquam arcu

Risus cubilia felis sagittis amet rhoncus nulla hendrerit varius lectus malesuada eros nulla orci ut

Més informació

www.sdespierto.es